A FAT megújul!


Kedves érdeklődő!

Ezúton értesítünk, hogy a FAT (Fiatal Alternatíva Társaság egyesület) ez évi (2016) közgyűlése úgy határozott, hogy az egyesület profilját a filmkészítés, filmművészet irányába tolja el a jövőben. A FAT az eddigiekben is a fiatalok érdekérvényesítésével és céljaik eléréséhez segítésével foglalkozott egyfajta katalizátorként, proaktivitást serkentő tényezőként. Ez a továbbiakban is így marad, viszont mivel tagjaink között egyre több a filmes vagy filmmel foglalkozó fiatal, kézenfekvő volt, hogy kezdjünk valamit a már 16 éve változatlan formával.

Ha a bíróság elfogadja, a FAT ezentúl FFE azaz Fiatal Filmesek Egyesülete lesz! Az egyesület új alapszabálya értelmében az egyesület új célja(i):

– segíteni a fiatal, pályakezdő filmkészítőket filmes elképzeléseik megvalósításában,

– kis és nagyjátékfilmek, animációs és rajzfilmek, TV sorozatok készítése,

– forgatókönyvírók támogatása,

– amatőr filmesek támogatása,

– filmklub szervezése

– filmes témájú nyomtatott vagy online anyagok készítése.

Az egyesület tevékenysége: az Egyesület a célja elérése érdekében változatos tevékenységet folytathat, különösen, de nem kizárólagosan:

– a fiatal filmeseknek a filmkészítéssel kapcsolatban tanácsokat ad,

– pályázatokban segítséget nyújt,

– képzéseket indíthat,

– a filmek elkészítésének pénzügyi lebonyolítását intézheti.

Július hónap óta a Filmirodánál is regisztrációba lettünk véve, mint filmelőállító/filmgyártó.

Amennyiben te is érdeklődsz a filmgyártás iránt, netán van is egy jó ötleted, vagy forgatókönyv-draftod, keress meg minket a f.a.t(kukac)freemail.hu -emailcímen és megbeszéljük hogyan tudunk segíteni neked a megvalósításban!

 

 

Reklámok